Ardanta uitvaartverzekering

beoordelingen-ardanta 7,0 uit 135 ervaringen volgens Ardanta

Ardanta is in 1965 opgericht als de Algemenen Nederlandse Begrafenisverzekering en Verzorgmaatschappij. Tegenwoordig maakt het deel uit van het A.S.R.-concern. Bij Ardanta kunt u drie soorten uitvaartverzekeringen afsluiten:

U kunt deze verzekeringen afsluiten voor periodes van 20 of 30 jaar, of laten doorlopen tot u 65, 80 of 85 jaar oud bent. Kinderen tot 18 jaar zijn voor hetzelfde bedrag meeverzekerd. Zij hebben ook recht op emotionele nazorg als er een gezinslid overlijdt. Op hun 18de krijgen ze een passende aanbieding om een eigen uitvaartverzekering af te sluiten. Zelf kunt u bij Ardanta een uitvaartverzekering afsluiten tot u 75 jaar bent. De premie is afhankelijk van uw leeftijd bij het afsluiten van de verzekering. Hieronder wordt kort uitgelegd wat de drie verzekeringsvormen inhouden.

Geld Garant Uitvaartplan

Bij het Geld Garant Uitvaartplan wordt bij overlijden een vaststaand bedrag uitgekeerd aan een nabestaande. De verzekeringnemer kan zelf bepalen aan wie het bedrag uitgekeerd moet worden. U kunt ervoor kiezen om het uit te keren bedrag iedere vijf jaar automatisch te laten verhogen.

Geld Geregeld Uitvaartplan

Bij het Geld Geregeld Uitvaartplan ontvangt niet een van uw nabestaanden, maar een door u gekozen uitvaartverzorger het verzekerde bedrag. Hij verzorgt daarmee de begrafenis of crematie, zodat uw nabestaanden daar geen zorgen over hebben. Uiteraard kunt u zelf vooraf vastleggen hoe uw uitvaart eruit moet zien, of dit aan uw nabestaanden overlaten. Het maximale bedrag dat u bij het Geld Geregeld Uitvaartplan kunt verzekeren is € 15.000.

Zorg Garant Uitvaartplan

Bij het Zorg Garant Uitvaartplan verzekert u zich voor een vaststaand pakket van diensten. Deze diensten zijn:

  • Het verzorgen en vervoer van de overledene
  • Begeleiding van de uitvaart
  • Een rouwauto en een volgwagen
  • Rouwbrieven, overlijdensbewijs en condoleanceregister

Voor deze diensten krijgen de nabestaanden geen rekening. Het opbaren, het graf, grafrechten, crematie, gebruik van de aula en koffie na de uitvaart zijn meeverzekerd tot een bedrag van € 1.955.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Voordat u besluit een uitvaart af te sluiten is het handig om de voorwaarden en premies van de door u gekozen uitvaartverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders. Dat kan heel eenvoudig via UitvaartverzekeringExpert.nl.

Ardanta Uitvaartverzekering

Alles op een rij:

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Gratis uw uitvaartwensen vastleggen.
Geldverzekering.
Direct verzekerd.

Contact opnemen met Ardanta kan via de volgende mogelijkheden:

(053) 488 11 22 | ma t/m vr
info@ardanta.nl
Ardanta.nl
De Ruyterlaan 8, 7511 JH Enschede

Ardanta commercial: Waar staan wij voor als Ardanta?