Klaverblad uitvaartverzekering

beoordelingen-ardanta8,1 uit 155 ervaringen volgens Klaverblad

De slogan “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder”, waarmee Klaverblad Verzekeringen zich profileert in reclamespotjes, geldt zeker ook voor de uitvaartverzekering van Klaverblad. De in 1850 opgerichte en nog steeds zelfstandige verzekeringsmaatschappij biedt u op het gebied van uitvaartverzekeringen maar één product, een kapitaal uitvaartverzekering.

De kapitaal uitvaartverzekering van Klaverblad

Een kapitaal uitvaartverzekering houdt in dat uw nabestaanden na uw overlijden de beschikking krijgen over een geldbedrag, waarmee ze uw uitvaart kunnen bekostigen. U kunt zelf de hoogte van het uit te keren bedrag bepalen, met dien verstande dat het een bedrag tussen de 3.000 en 20.000 euro moet zijn. Andere kenmerken van de Klaverblad uitvaartverzekering zijn:

  • Bij Klaverblad zijn uw kinderen tot 18 jaar automatisch gratis meeverzekerd, ook ongeboren kinderen. Het verzekerde bedrag is gelijk aan dat van uw polis, met een maximum van 7.500 euro. Wordt een kind doodgeboren na een zwangerschap van 20 weken of meer, dan krijgt u 25% van het verzekerde bedrag, met een maximum van 2.500 euro. Duurde de zwangerschap tussen de 16 en 20 weken, dan is de uitkering 5% van het verzekerde bedrag met een maximum van 1.000 euro.
  • U kunt zich bij Klaverblad vanaf iedere leeftijd verzekeren, zolang u jonger bent dan 70 jaar.
  • Jaarlijks wordt het verzekerde bedrag automatisch verhoogd met 2% van de verzekerde som. Zelf hebt u een keer per jaar de mogelijkheid om het verzekerde bedrag te verhogen met maximaal 10%.
  • Premiebetaling geschiedt naar keuze per maand, per kwartaal of per jaar.
  • U kunt de Klaverblad uitvaartverzekering ieder moment zonder opzegtermijn opzeggen.

Welk bedrag moet u verzekeren?

De hoogte van het door u te verzekeren bedrag hangt sterk af van uw wensen. Het is daarom goed om daarover na te denken, voordat u een uitvaartverzekering gaat afsluiten. Keuzes die u zult moeten maken zijn bijvoorbeeld:

  • Wilt u begraven of gecremeerd worden (een begrafenis is duurder dan een crematie)?
  • Hoeveel gasten moeten er uitgenodigd worden?
  • Wilt u na afloop een koffietafel of een andere vorm van samenzijn?

Om u te helpen deze vragen te beantwoorden en om een realistisch beeld te krijgen van de kosten van uw uitvaart heeft Klaverblad een uitvaartcalculator opgenomen in haar website. Een sobere uitvaart kan al voor 3.000 tot 4.000 euro georganiseerd worden, maar de kosten kunnen oplopen tot wel 20.000 euro, afhankelijk van uw wensen. Gemiddeld kost een uitvaart in Nederland tussen de 8.000 en 10.000 euro.

De Klaverblad uitvaartverzekering vergelijken

Als u uw wensen en de kosten voor uw uitvaart in beeld hebt, kunt u het best de Klaverblad uitvaartverzekering vergelijken met soortgelijk aanbod van andere verzekeraars. Via Ikvergelijk.nu doet u dat op een overzichtelijke manier. De uitvaartverzekering van uw keuze kunt u vervolgens eenvoudig online afsluiten.

Klaverblad Uitvaartverzekering

Alles op een rij:

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Gratis uw uitvaartwensen vastleggen.
Geldverzekering.
Direct verzekerd.

Contact opnemen met Ardanta kan via de volgende mogelijkheden:

(053) 488 11 22 | ma t/m vr
info@ardanta.nl
Ardanta.nl
De Ruyterlaan 8, 7511 JH Enschede