Monuta uitvaartverzekering

beoordelingen-Monuta 8,3 uit 2.476 ervaringen volgens Monuta

Monuta is zowel uitvaartverzorger als uitvaartverzekeraar. U kunt bij Monuta zonder kosten uw wensen voor uw uitvaart vastleggen en deze door middel van een uitvaartverzekering ook financieren. De uitvaartverzekering van Monuta is waardevast, waardoor u verzekerd bent van een verzorging volgens uw wensen. Bij Monuta betaalt u premies tot uw 85ste. Daarna blijft u gratis verzerkerd. U kunt een Monuta uitvaartverzekering afsluiten tot u 75 jaar bent, kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Monuta biedt u de keus uit een pakketverzekering en een geldverzekering.

De Monuta Pakketverzekering

Bij de Monuta Pakketverzekering wordt uw uitvaart door Monuta samen met u op maat geregeld. Een vaststaand dienstenpakket wordt door Monuta vergoed. Dit pakket houdt in:

 • De verzorging van de overledene.
 • De bij het pakket behorende kist.
 • Vervoer van de overledene, ook vanuit het buitenland, naar uw woonplaats en het vervoer op de dag van de uitvaart.
 • Het opbaren in een uitvaartcentrum van Monuta of bij u thuis.
 • Een volgauto voor vier personen.
 • Persoonlijke begeleiding, ook na de uitvaart.
 • Dragers.
 • 75 rouwkaarten inclusief postzegels.
 • 75 bedankkaarten inclusief postzegels of 100 bidprentjes.
 • Bewijs van overlijden, condoleanceregister, Monuta Nazorgboek.
 • Een ongevallendekking van € 2.500 bovenop het vrij besteedbare bedrag als het overlijden het gevolg is van een ongeval en rechtsbijstand indien derden betrokken zijn bij het overlijden.

Daarnaast komt er nog een geldbedrag beschikbaar voor kosten die niet door Monuta worden vergoed. Denk hierbij aan zaken als bloemen of livemuziek tijdens de uitvaart.

De Monuta Geldverzekering

Bij de Monuta Geldverzekering krijgen de nabestaanden de beschikking over een geldbedrag waarmee ze de uitvaart kunnen betalen. Ze bepalen dan zelf hoe dat bedrag besteed wordt. Als ze de uitvaart door Monuta laten verzorgen levert dat een korting tot 5% op.

Uw uitvaartverzekering vergelijken

Een uitvaartverzekering sluit u meestal maar eenmaal af. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. U kunt de voorwaarden van de uitvaartverzekeringen van Monuta uitstekend vergelijken met die van andere aanbieders op UitvaartverzekeringExpert.nl. Daar kunt u op een overzichtelijke manier bepalen wat voor u en voor uw situatie de beste keuze is. U kunt via deze site zelfs meteen de door u gekozen verzekering afsluiten.

Uitvaartverzekering Monuta

Alles op een rij:

1,4 miljoen klanten
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Gratis uw uitvaartwensen vastleggen.
24/7 deskundige hulp en advies.
Natura- en/of kapitaalverzekering.
Direct verzekerd.

Contact opnemen met Monuta kan via de volgende mogelijkheden:

0800 – 022 22 92 (gratis)
Laat Monuta u terugbellen.
Monuta.nl
verzekeren@monuta.nl
Schumanpark 11, 7336 AM Apeldoorn

Monuta commercial: Jurk uitzoeken.