Nuvema uitvaartverzekering

beoordelingen-nuvema 9,0 uit 312 ervaringen volgens Nuvema

Nuvema uitvaartverzekeringen bestaat al sinds 1949 en heeft verspreid over het hele land ruim 300.000 klanten. Bij Nuvema heeft u een grote keuzevrijheid als het gaat om het verzekeren van uw uitvaart. U bepaalt uw eigen uitvaartwensen en bent ook vrij in de keuze van de uitvaartverzorger. Wilt u uw keuzes na verloop van tijd aanpassen, dan kan dat bij Nuvema kosteloos. U kunt kiezen uit een vijftal polissen:

  • De Natura Uitvaartverzekering
  • De Koopsom Uitvaartverzekering
  • De Begrafenisverzekering
  • De Crematieverzekering
  • Het Uitvaartdeposito

De premie voor deze verzekeringen is afhankelijk van uw wensen, uw leeftijd en mogelijk ook van uw gezondheid. Nuvema controleert het kostenplaatjes jaarlijks, de premies worden alleen aangepast als dat noodzakelijk is. De kosten worden per regio bekeken en kinderen tot 18 jaar zijn bij Nuvema gratis meeverzekerd. U kunt een buitvaartverzekering afsluiten tot u 75 jaar bent. Hieronder worden de verschillende polissen kort toegelicht.

De Natura Uitvaartverzekering

Nuvema is een natura uitvaartverzekeraar. U krijgt dus de kosten vergoed van de uitvaart, zoals u die zelf heeft vastgelegd. Deze kosten worden door Nuvema bepaald in samenwerking met uitvaartverzorgers in uw regio. Ook de betaling geschiedt rechtstreeks aan de uitvaartverzorger van uw keuze, zodat uw nabestaanden daar geen rompslomp mee hebben.

De Koopsom Uitvaartverzekering

Ook de Koopsom Uitvaartverzekering is een natura verzekering. Bij deze verzekering betaalt u echter de premie over de gehele looptijd in één keer, in plaats van in maandelijks termijnen. Dit kan gunstig zijn als u bijvoorbeeld pas op latere leeftijd uw verzekering afsluit. Ook kan het in bepaalde gevallen fiscale voordelen hebben (als u de grens voor de vermogensrendementsheffing op uw spaargeld overschrijdt bijvoorbeeld).

De Begrafenisverzekering

De Nuvema Begrafenisverzekering is gelijk aan de Natura Uitvaartverzekering, alleen nu specifiek toegespitst op een begrafenis.

De Crematieverzekering

Ook de Crematieverzekering van Nuvema is gelijk aan de Natura Uitvaartverzekering, maar dan specifiek voor een crematie.

Uitvaartdeposito

Bij een uitvaartdeposito stort u een door u gekozen bedrag (minimaal € 500) op een rekening. Jaarlijks wordt hier een rentevergoeding bijgeschreven. Een uitvaartdeposito kan uitkomst bieden als u niet in aanmerking komt voor een uitvaartverzekering, bijvoorbeeld vanwege uw leeftijd of uwe gezondheid. Dankzij het deposito kunt u er dan toch voor zorgen dat er geld beschikbaar is voor uw uitvaart. Ook fiscaal kan een uitvaartdeposito interessant zijn, uw belastingadviseur kan u daar alles over vertellen.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Het is altijd verstandig om de uitvaartverzekering van uw keuze te vergelijken met aanbiedingen van andere verzekeraars. UitvaarverzekeringExpert.nl is daar bij uitstek geschikt voor. U vergelijkt hier de verzekeringen heel overzichtelijk en kunt desgewenst direct de polis van uw keuze afsluiten.

Uitvaartverzekering Nuvema

Alles op een rij:

300.000 klanten.
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Eigen uitvaartwensen.
Lokale prijzen.
Vrije keuze uitvaartverzorger.
Direct verzekerd.
Kosteloos wijzigen

Contact opnemen met Nuvema kan via de volgende mogelijkheden:

035-548 08 08 Maandag t/m vrijdag
Laat Numeva je terugbellen.
info@nuvema.nl
Nuvema.nl
Javalaan 7, 3742 CN Baarn

Nuvema commercial: Doodgewone uitvaartverzekering van Nuvema.