Yarden uitvaartverzekering

beoordelingen-yarden 8,4 uit 258 ervaringen volgens Yarden

Uitvaartvereniging Yarden ontstond in 2001 uit een fusie tussen de Nederlandse Uitvaart- en Verzekeringsassociatie (NUVA) en de Arbeidersvereniging voor Lijkverbranding. Deze laatste was zo’n 100 jaar geleden pionier op het gebied van crematies. Met ruim 1 miljoen leden is Yarden de op één na grootste uitvaartvereniging van Nederland. Yarden wil iedere klant en elke wens persoonlijke aandacht geven en zo zorgen voor een goed en waardig afscheid voor iedereen. U kunt bij Yarden uw eigen wensen voor uw uitvaart aangeven en op basis daarvan de premie voor uw uitvaartverzekering berekenen.

Wat kost een uitvaart?

De ene uitvaart is duurder dan de andere. Het hangt voor een groot deel van uw persoonlijke wensen af hoe duur uw uitvaart wordt. Bij Yarden kunt u aangeven wat u allemaal geregeld wilt hebben voor het geval dat u komt te overlijden. U geeft onder andere de volgende voorkeuren op:

  • Waar u opgebaard wilt worden.
  • Hoeveel rouwkaarten u wilt.
  • Wat voor kist u wilt.
  • Welke vorm van rouwvervoer uw voorkeur heeft.

Deze en nog veel meer zaken geeft u aan in een uitvaartcalculator. Het invullen daarvan resulteert in een prognose van uw uitvaartkosten. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken of u gaat kiezen voor een uitvaartverzekering van Yarden.

Voor welke soort uitvaartverzekering kiest u?

Yarden biedt u twee opties voor een uitvaartverzekering:

  • Een natura verzekering in de vorm van een Begrafenis- of Crematieverzekering. Bij deze verzekeringen verzorgt Yarden de uitvaart volgens de door uzelf aangegeven voorkeuren en hebben de nabestaanden geen zorgen over de financiële afwikkeling.
  • U kunt ook kiezen voor een nabestaandenverzekering. Bij deze verzekering keert Yarden het verzekerde bedrag uit aan uw nabestaanden als u overlijdt vóór uw pensioengerechtigde leeftijd. Zij zijn dan vrij om te beslissen hoe zij dat geld gebruiken voor uw uitvaart. Overlijdt u nadat u gepensioneerd bent dan verzorgt Yarden de uitvaart zoals bij de natura verzekering.

Uitvaartverzekeringen vergelijken is verstandig

Het is altijd aan te raden om verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar te vergelijken. Niet allen financieel, maar vooral ook op het gebied van de dienstverlening. Dat vergelijking kan heel handig op uiyvaartverzekeringexpert.nl. U ziet daar heel overzichtelijk wat de verschillende aanbieders en verzekeringen bieden en welke premies er gevraagd worden. En als u tot een keuze bent gekomen kunt u op deze site ook direct de uitvaartverzekering van uw voorkeur online afsluiten.

Uitvaartverzekering Yarden

Alles op een rij:

Gratis lid van de Yarden vereniging
Kinderen tot 21 gratis meeverzekerd
Binnen 30 dagen kosteloos opzeggen
Wensen zijn altijd aan te passen
U krijgt 10% extra budget, als u kiest voor Yarden Uitvaartzorg

Contact opnemen met Yarden kan via de volgende mogelijkheden:

085-0292592 Algemeen
0800 8192 Bij overlijden
info@yarden.nl
Yarden.nl
Transistorstraat 10, 1322 CE Almere

Yarden commercial: Maak de dood bespreekbaar.