Waarom zou ik mijn uitvaartverzekering online afsluiten en niet via een adviseur?

Sinds een aantal jaren mogen door uitvaartverzekeraars geen provisie meer uitbetaald worden aan adviseurs. Wel vragen adviseurs sindsdien aan hun klanten een vergoeding voor hun advies. Voor een uitvaartverzekering bedraagt die vergoeding al gauw een paar tientjes.

Dat geld kunt u besparen door uw uitvaartverzekering zelf online af te sluiten. Het is dan wel belangrijk dat u goed uitzoekt welke verzekering het beste past bij uw situatie en uw voorkeuren. Vergelijkingssites als UitvaartverzekeringExpert.nl zijn daar ideaal voor. U vergelijkt er de voorwaarden van alle belangrijke uitvaartverzekeringen en kunt bijvoorbeeld ook checken of een verzekering een contract heeft met de uitvaartverzorger van uw keuze. Ook de premie per maand komt op zo’n vergelijkingssite duidelijk in beeld.

Op die premie zult u niet besparen door geen gebruik te maken van een adviseur, maar wel op zijn advieskosten. Een adviseur weet natuurlijk wat er te koop is, maar goede vergelijkingssites zijn ook zeer compleet.

<< Terug naar veelgestelde vragen // Naar uitvaartverzekeringen vergelijken >>